Ai intrebari?
0729 239 909
solutionscash@gmail.com

În ultimii 7 ani, am crescut de la o companie regională la o tehnologie globală

CINE SUNTEM

Cash Solutions SRL este o societate infiintata in februarie 2011. Domeniul de activitate este distributia de case de marcat fiscale, componente, accesorii si consumabile precum si asigurarea service-ului pe baza de contract (garantie si postgarantie). Firma dispune de avizare pentru Municipiul Bucuresti si toate judetele tarii si are in componenta sa specialisti cu o bogata experienta in domeniu.

CINE SUNT CLIENTII NOSTRI

Toate produsele si serviciile executate de firma noastra se adreseaza tuturor domeniilor comerciale, avand ca scop final un echilibru optim in ceea ce priveste raportul calitate-pret.

Valorile companiei: flexibilitate, spirit inovativ, stabilitate, performanta, rigurozitate

  • Flexibilitate: suntem deschisi la nou, dar actionam riguros;
  • Spirit inovativ:  oferim clientilor nostri echipamente de ultima generatie;
  • Stabilitate: chiar si in perioada de instabilitate economica, Cash Solutions reprezinta garantia calitatii in domeniul vanzarii echipamentelor fiscale, bancare de tip POS si a serviciilor de mentenanta;
  • Performanta: suntem implicati in toate angajamentele si proiectele noastre, dorim sa ne depasim limitele, ne sustinem si asumam convingerile si incurajam clientii sa-si valorifice la maxim potentialul;
  • Rigurozitate: practicam managementul atat la nivel corporativ, cat si la nivel de proiecte si raspundem prompt in cadrul unui mediu exigent si plin de provocari.